Rikken in Moerstraten

Op zondag 16 februari as. wordt er weer een rikmiddag gehouden in café de Bakker in Moerstraten. Zoals altijd begint dit evenement om 14.00 uur en zal de prijsuitreiking rond 17.15 uur plaatsvinden.

Afgelopen maand was er een wat mindere opkomst. Vooral een aantal “vaste” kaarters uit Wouwse Plantage waren deze keer niet komen opdagen. Maar dat weerhield Peet Uitdewilligen er niet van om er voor hem een geweldige middag van te maken. Als eerste deelnemer was hij het café binnengekomen, en als allerbeste verliet hij het café ook weer. Met 131 punten lag hij een straatlengte voor op Jan de Groot, die met 110 punten tweede werd. Ex aequo eindigden daarna Eric Vonk, Janus van Etten en Marie Baselier met 105 punten als derde. Vervolgens werd An Boden met 99 punten zesde vóór Walther Jansen met 95 punten. De laatste prijzen waren voor Julia de Weert met 93 punten en Cor van Meel met 92 punten.

De serieprijs was natuurlijk ook een prooi voor Peet Uitdewilligen met 51 punten en de poedelprijs ging dit keer naar Jeanne Brusselaars met 13 punten.

Daarna werd nog gezellig verder gepraat, niet alleen over het rikken, maar ook over de loterij, die blijkbaar steeds belangrijker wordt!