KVW 2020

– Corona update KVW-week 2020 –

De huidige coronacrisis zorgt bij iedereen op alle vlakken voor een hoop vragen; zo is het op dit moment nog onzeker welke coronamaatregelen aankomende zomer nog van toepassing zullen zijn. Kinder Vakantie Werk Heerle-Moerstraten is momenteel samen met de gemeente Roosendaal en de andere KVW’s uit de omliggende dorpen aan het bekijken wat de mogelijkheden zijn in welke vorm we de KVW-week eventueel door kunnen laten gaan. Naar verwachting zal de Rijksoverheid halverwege mei 2020 meer bekend maken over de nog van toepassing zijnde coronamaatregelen tijdens de aankomende zomer. We hopen hierna snel duidelijkheid te kunnen geven over de vorm waarin de KVW-week dit jaar hopelijk plaats kan vinden.

Zodra we meer weten, communiceren we dit via de website, Instagram en Facebook.

Groetjes,
De leiding van KVW Heerle-Moerstraten