Bericht Parelmoer

ParelMoer beperkt open vanaf 1 juni

 

Dorpshuis ParelMoer is vanaf 1 juni beperkt geopend. Omdat we ons uiteraard houden aan de geldende richtlijnen zijn er louter bijeenkomsten mogelijk met maximaal 10 (zittende) bezoekers. In de praktijk betekend dit dat het gebruik vooralsnog beperkt zal blijven tot (bestuurs)vergaderingen van de verschillende gebruikers.

Er is een tafel/stoelopstelling die niet gewijzigd mag worden. Bij binnenkomst dient iedere bezoeker zich, door het invullen van een vragenformulier, te registreren en enkele gezondheidsvragen te beantwoorden. Dit is nodig omdat bij een eventuele besmetting iedereen die in contact geweest is getraceerd moet kunnen worden. Uiteraard is er de mogelijkheid om handen te desinfecteren.

Wil je vanaf 1 juni  gebruik maken van ParelMoer, neem dan contact op met Ad Bartels.