Update KVW 2020

Lieve KVW-kinderen en ouders,

Wij vinden het erg jammer om jullie te moeten zeggen dat we hebben besloten om in de zomervakantie van 2020 geen KVW-week te organiseren. We hebben lang gewikt en gewogen, maar we zien door de huidige coronamaatregelen geen mogelijkheden om KVW dit jaar op een veilige en verantwoorde manier te organiseren.
We zijn in samenspraak met de gemeente Roosendaal, de andere KVW’s in de regio en de regels van het RIVM tot de conclusie gekomen dat we dit jaar aan vele maatregelen moeten voldoen. Een aantal voorbeelden: een maximaal aantal personen, 1,5 meter afstand bewaren en regels voor onze oudste kampgangers. Verder hebben we een erg kleine locatie met beperkte mogelijkheden bij regen, zowel in dorpshuis Parelmoer als op de kampboerderij. Daarnaast haal- en brengregels en ouders op en rond het terrein aan de Parelmoer.
Uiteraard hebben we geprobeerd om voor elk probleem een oplossing te bedenken, maar volgens ons kunnen we dan nooit zo’n leuke en gezellige KVW week organiseren als jullie altijd van ons gewend zijn. Knuffelen en stapelen met de kinderen, speurtochten en bij de leiding op de rug, alsmede hulp bij knutselactiviteiten vallen allemaal weg. Andere vormen van een KVW week met minder dagen of minder kinderen zouden het KVW zoals wij dat zien tekortdoen.
Vandaar ons besluit om dit jaar geen KVW week te organiseren. Heb je vragen over deze beslissingen dan kan je contact opnemen met M. Dellevoet, of reageren in een PB op onze facebook website of instagram.
We hopen jullie in 2021 allemaal weer te zien en dan gaan we er een super week van maken met z’n allen. Dus zet vast in je agenda KVW 2021 van maandag 23 t/m vrijdag 27 augustus.

Groetjes de KVW-leiding Heerle-Moerstraten