attentie

Alarmnummer 112 Calamiteiten-info-lijn 0800 0202010aed pictogram

Politie Roosendaal 0900 8844     Ambulance 0165 586 444      Brandweer 0165 581 500

buurtpreventie Moerstraten 06-33 73 31 38  email: buurtpreventie@hetdorpmoerstraten.nl

blauwe container legen kern Moerstraten :  11 juli


Nieuwsflits

Flyer aspiranten KPJ web JPG

 

Vanuit de KPJ Heerle-Moerstraten hebben wij sinds kort de Jeugd KPJ Heerle-Moerstraten opgericht, een vereniging speciaal voor kinderen tussen 12 en 16 jaar.

We willen voor de jeugd uit de omgeving leuke activiteiten organiseren, zoals lasergamen, pretpark bezoeken, etc. En we hopen ze natuurlijk klaar te stomen voor de KPJ. 

Hierbij de vraaf of jullie onze flyer op de website van het dorp Moerstraten kunnen zetten, zodat er meer aandacht komt voor onze vereniging onder de bevolking in Moerstraten.

pdf flyer

Alvast hartelijk bedankt,

Martine Bierbooms (vicevoorzitter KPJ Heerle-Moerstraten)

Op de laatste rikmiddag van dit seizoen ging de overwinning naar Kees Bovée. Hij haalde slechts 113 punten, maar dat was voldoende. Ook Piet Dekkers haalde dit aantal, maar was bij het dobbelen de mindere. Op de derde plaats eindigde Willy Jaspers met 111 punten vóór   Christ van Meel met 107 punten en Janus van Etten met 105 punten en Jan Bakx met 104 punten. Gonny Dam volgde met 101 punten en Cor van Meel met 99 punten. Daarna kwamen Toon Suijkerbuijk met 98 punten en Betsie van Meel met 95 punten. Ad Mathijssen was verdienstelijk elfde met 94 punten en na hem kwamen ex aequo Annie Bovee en Peter Rademakers met 90 punten. Jan van Meel leidde de onderste helft met 86 punten vóór Jan Baselier met 85 punten. Omdat iedereen prijs had kon ook Rini Pellis met 81 punten naar voren komen vóór Janus Dam en Marian Visser met 80 punten. De laatste prijzen waren voor Cor Dam en Koos Heijnen met 73 punten, Kees Palings met 66 punten, Jan de Groot met 65 punten, Marie Baselier met 61 punten en tenslotte Theo Knop met 45 punten.

De hoogste serieprijs ging naar Piet Dekkers met 54 punten en de poedelprijs was een prooi voor Marie Baselier met 12 punten.

Uitbater Ad sprak nog een dankwoord uit naar de organisatoren Annie en Kees Bovee en overhandigde hen een mooi geschenk. Daarbij vertelde hij ook dat het dertiende seizoen wordt gestart op zondag 17 september as. Met een luid applaus werd dat door de deelnemers aangehoord.   

Agenda

Geen evenementen

Activieteiten kalender Moerstraten

Geslaagd 2017

Als je geslaagd bent en je wilt het met anderen delen.

Meld je dan aan via deze link aanmelden

de onderstaande personen uit Moestraten en e.o.  hebben met succes het schoolexamen volbracht.

Proficiat.

Joran Dekkers
Sanne Veraart
Daniël van Alphen
Casper van Rijn
Karlijn Dekkers
Lara van den Eijnden
André van Zanten
Melanie Jaspers

 

nu online

We hebben 55 gasten en geen leden online

Het Weer

 

Redactie

Webmaster: Johan Daniels: FC Moerstraten: Eric Dellevoet; KinderKaFee: Annemieke Schoonen; BewonersPlatform: Jan MatthijssenKoersende Parel: Jan Verbogt ; Mangelpee: Sandra Loos;

Buurtpreventie: Wilco Cornelissen; KPJ: Martijn Matthijssen; KVW: Miranda Dellevoet; ParelMoer: Jan Matthijssen; KVO: Anita Bierbooms; Dorpfeesten: Wijnand van Weerden;