Algemeen

In 2011 is in Moerstraten dorpshuis ‘ParelMoer’ geopend. Voor de kinderen organiseren wij inmiddels al weer vele jaren met regelmaat een KinderKafee activiteit.

De werkgroep  KinderKafee organiseert verschillende activiteiten. Voor alle activiteiten geldt dat deelname op eigen risico is. Er is altijd begeleiding van volwassenen.

LET OP:  er wordt beeldmateriaal gemaakt, dit kan worden gedeeld via social media of de website www.hetdorpmoerstraten.nl  Door deelname aan deze activiteit geeft u hier toestemming voor. Wilt u dit liever niet? Geen probleem, u kunt dit vooraf melden via mail of bij het brengen van uw zoon/dochter.

Werkgroep:

Sandra Loos, Marieke Berentsen, Miranda Jochems, Jenny van Gaans, Anja Bartels, Annemieke Schoonen

KinderDansKafee:

Een kinderdisco met DJ. Tussendoor wordt er tijd gemaakt voor een spelletje of een raadsel. De activiteit vindt plaats op zaterdagavond, data worden bekend gemaakt via mail en Facebook.

groep 1 t/m 5 van 19.00 tot 20.15 uur

groep 6 t/m klas 1 en 2 voortgezet onderwijs 20.30 tot 22.00 uur.

Alle kinderen uit Moerstraten en omgeving zijn welkom.

De entrée bedraagt € 1.50 per kind. Hierbij is 1x limonade en 1x chips inbegrepen. Bij binnenkomst kunnen er extra consumptiemuntjes aangeschaft worden. Drinken 0.50 –  chips 0,50 – snoep 0.10

Vooraf aanmelden is niet nodig.

KinderKnutselKafee

De activiteit vindt plaats op woensdag middag van 14.00 tot 16.00 uur, data worden bekendgemaakt via mail en Facebook.

De entréeprijs is  afhankelijk van de materialen en varieert meestal  tussen de 1.50 en 3,50 per kind. Limonade en een snoepje zijn hierbij inbegrepen.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan alleen via het mailadres: Komt een nieuw e-mailEr volgt géén aanmeldbevestiging, als het maximaal aantal deelnemers bereikt is en uw kind kan niet meer deelnemen, dan krijgt u hiervan bericht.