RIKKEN IN MOERSTRATEN

Op zondag 19 januari as. wordt er weer een rikmiddag in Café de Bakker in Moerstraten gehouden. Zoals altijd begint deze middag om 14.00 uur en zal de prijsuitreiking plaatsvinden rond 17.15 uur.  
Afgelopen maand kwamen er toch weer 24 mensen naar het café om een gezellige kaartmiddag mee te maken. En dat werd het zeker voor Ad Buermans, die een totaal van 129 punten behaalde en daarmee voor de derde achtereenvolgende keer winnaar werd. Een uniek record in de kaartgeschiedenis van café de Bakker! Hij bleef daarmee zeven punten voor op Peet Uitdewilligen. Op de derde plaats eindigde Kees Mies weer zeer verdienstelijk met 113 punten. Zoals zo vaak zat ook Hennie Elsevier weer in de top met 111 punten vóór Marie Baselier met 109 punten, Julia de Weert met 106 punten, Janus van Etten met 103 punten en Freek Duijvelaar met 102 punten. Daarna volgden gebroederlijk Eric Vonk en Piet Dekkers met 101 punten. Wat verder op afstand kwam Jan de Groot met 95 punten en daarmee leidde hij het kleine middengroepje van Theo Knop met 94 punten en Kees Bovée met 93 punten. De laatste helft werd geleid door Dick van Gent en Willy Jaspers, die 78 punten behaalden. Daarna kwamen Jan Baks met 77 punten, Annemieke Elst met 75 punten en An Boden en Ad Bartels met 74 punten. Omdat iedereen prijs had, konden tenslotte ook Toon Suijkerbuijk met 71 punten, Jeanne Brusselaar met 69 punten en Nico Mathijssen met 65 punten naar voren komen. De laatste prijzen gingen naar Jan Baselier met 57 punten en Annie Bovée met 45 punten.
De hoogste serieprijs was voor Ad Buermans en Freek Duijvelaar met 53 punten, terwijl de poedelprijs een prooi was voor Jan Baselier met 10 punten.
Daarna werd nog gezellig nagekaart en kregen ook de gewonnen prijzen in de loterij volop aandacht!