De gemeente Roosendaal wil iets extra’s doen voor de kinderen in de gemeente en namens hen hebben wij een knutsel middag georganiseerd. Woon je in Moerstraten? Ben je tussen de 4 en 12 jaar? Heb je zin om een bloempotje te komen schilderen voor moederdag ? Dan ben je van harte welkom a.s. zondagmiddag 26 april. We gaan dan een bloempotje verven, wij zorgen voor potjes, verf en kwasten. Jijzelf zorgt voor oude kleding, een goed humeur en je houdt je aan de RIVM afspraken die we met jullie maken. Wel moet je je even opgeven voor zaterdag as 10 uur zodat we een planning kunnen maken, als er veel kinderen willen komen dan willen we twee groepen maken. Bij de kindjes van 4 tot en met 6 willen we vragen of er een begeleider mee kan komen om de kinderen te assisteren. Verder is het niet de bedoeling dat er ouders mee komen, om de grote van de groep te beperken. Graag aanmelden via: knutselmoerstraten@gmail.com LET OP: er wordt beeldmateriaal gemaakt, dit kan worden gedeeld via social media of de website www.hetdorpmoerstraten.nl of https://www.wijzijntraversegroep.nl door deelname aan deze activiteit geeft u hier toestemming voor. Wilt u dit liever niet, laat het ons even weten.

De foto’s zijn gemaakt door Anja Bartels & Marja Clavaux    klik hier