RIKKEN IN MOERSTRATEN

De opening van het rikseizoen in september kende slechts een kleine opkomst. Daar was zeker het hele mooie weer debet aan, maar ook het feit dat er in deze coronatijd wat onwennig tegen het kaarten wordt aangekeken. Er kon echter gepaste afstand worden aangehouden en het gelflesje werd veelvuldig gehanteerd. Zodoende vond men het best de moeite waard om ook komende maand een kaartmiddag te organiseren.

Daarom zal op zondag 18 oktober as. weer een rikmiddag worden gehouden in café de Bakker te Moerstraten en deze begint zoals altijd om 14.00 uur. Als u wilt deelnemen, moet u wel coronavrij zijn dwz. geen temperatuursverhoging, geen niezen en hoesten. Tijdens het kaarten wordt er niet gelopen.

Ondanks de geringe opkomst was de sfeer als vanouds en werden er weer genoeg opmerkingen gemaakt. Winnaar werd Eric Vonk met 113 punten vóór Kees Bovee met 112 punten. Derde werd Jan Bakx met 108 punten en deze werd gevolgd door Theo Knop met 100 punten. Op gepaste afstand volgde Willy Jaspers met 83 punten. De achterhoede werd gevormd door Annemieke Elst met 65 punten, Toon Suijkerbuijk met 63 punten en Ad Buermans met 56 punten.