Beste Bewoners van Moerstraten,

StER organiseert gratis Pubquiz over hoe het energieverbruik thuis te verduurzamen

De kersverse Stichting Energietransitie Roosendaal (StER), een burgerinitiatief dat dit najaar is opgericht door ondernemende burgers die mede-burgers van de gemeente Roosendaal willen helpen bij het verduurzamen van het energieverbruik thuis, organiseert maandagavond 14 december een gezellige en leerzame digitale Pubquiz over dit onderwerp.

Deelnemers leren spelenderwijs hoe zij thuis tegelijkertijd hun energieverbruik kunnen verduurzamen, de energierekening kunnen verlagen en het wooncomfort kunnen verbeteren.  Tijdens de Pubquiz kunnen de deelnemers bovendien inschrijven voor een gratis warmtescan van hun woning, die de komende winter uitgevoerd kan worden door deskundige vrijwilligers van de Stichting. Zo’n scan maakt duidelijk waar veel warmte uit het huis verloren gaat en hoe dat verminderd kan worden met behulp van kostenbesparende maatregelen.

De Pubquiz duurt ongeveer een uurtje, deelname is gratis en geïnteresseerden kunnen zich tot en met 14 december eenvoudig aanmelden via deze link.

Vanzelfsprekend wil de StER ook alle inwoners van Moerstraten van harte uitnodigen voor deze Pubquiz.

De informatie staat ook in bijgaand PDF-documentje.   Bericht StER Pubquiz PDF     Meer informatie over de StER vind je onder meer hier: https://steroosendaal.nl/2020/09/03/ster-stelt-zich-voor/.

 

Hoe dan ook, bij voorbaat hartelijk dank & vriendelijke groet, Michel Suijkerbuijk (M: 06 2953 4305, vrijwilliger namens de StER)