Werkgroep Moerstraten

(coördinator: Piet Mulders)

 

Ze zijn niet op jacht naar geld

en goed men voelt hun warmte stromen.

Ze zijn bescheiden, geven moed door even maar naar hier te komen.

 

 

In Moerstraten heeft de begraafplaats een grote onderhoudsbeurt ondergaan, het kerkhof is volledig omgespit.

Voor de wijze, waarop Matthé deze werkzaamheden coördineert op de begraafplaatsen en de contacten onderhoud met de vrijwilligers groepen in elk dorp is bij allen grote waardering. Onze begraafplaatsen moeten we koesteren en goed blijven verzorgen. Zonder de inzet van de vele vrijwilligers is dit onmogelijk, daarom hulde aan deze groep.

Dank aan de vrijwilligers, Er is veel egoïsme in het leven. Velen willen steeds meer en meer,zijn niet blij met wat we ze geven,zeggen praktisch nooit geen bedank meer .Gelukkig zijn er nog die om iemand geven. Die steken net iets anders in elkaar.als vrijwilliger gaan ze door het leven.en staan altijd voor een ander klaar. Waarom geen mooi verdiende complimenten Voor deze harten van zilver en goud Waarom geen mooie monumenten Ze zijn toch uniek, bijzonder en vertrouwd Vrijwilligers, jullie inzet is belangrijk in ons leven Daarom wil ik jullie namens de parochiegemeenschap bedanken voor wat je doet voor alles wat jullie hebben gegeven de vriendschap en de geschonken tijd en moed namens het parochiebestuur.

Piet Backx, verantwoordelijk voor gebouwen en begraafplaatsen.

Dit artikel komt uit de vier torens