AAN DE PAROCHIANEN DIE WONEN IN DE PAROCHIEKERNEN HEERLE EN MOERSTRATEN VAN ONZE PAROCHIE ONZE LIEVE VROUW IN HET WOUD

 

Ruim anderhalf jaar zijn er geen vieringen meer gehouden in de kapel binnen de voormalige St. Gertrudiskerk en in het dorpshuis De Parelmoer te Moerstraten. De maatregel om minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te houden, maakte dit onmogelijk. Nu heeft de regering aangekondigd om vanaf 25 september deze maatregel in te trekken. Deze nieuwe situatie vraagt om bezinning.
Het pastorale team het parochiebestuur nodigen u daarom uit om op woensdag 3 november a.s. vanaf 19:30 uur met hen in gesprek te gaan over de toekomstige plannen. Gaan we de vieringen weer hervatten of toch niet? Wij stellen uw mening daarover zeer op prijs. De bijeenkomst zal plaatsvinden in dorpshuis De Schalm en u bent van harte welkom.