Beste mensen,

Na twee jaar waarin de dorpsfeesten Moerstraten niet door konden gaan is het dit jaar gelukkig weer mogelijk om de dorpsfeesten te organiseren zoals we ze kennen. Zoals velen van jullie wellicht al weten zullen de dorpsfeesten plaatsvinden van  1 t/m 3 juli. De volksspelen staan gepland op vrijdag 1 juli op het voetbalveld van FC Moerstraten, de volksspelen zullen dit jaar weer plaatsvinden in de vorm van een zeskamp.

Via deze mail willen we jullie (weer) uitnodigen om deel te nemen aan de zeskamp. We zijn bezig om ook dit jaar een mooi programma samen te stellen waarin wat oude klassiekers terugkomen zoals het trekker-trekken en het zwembad maar waarin we ook wat nieuwigheden willen proberen.

Om op tijd klaar te zijn voor de aansluitende feestavond willen we dit jaar aanvangen om 18:30, maar ook tijdens de zeskamp op het voetbalveld kunnen uiteraard de nodige drankjes genuttigd worden. We richten op teams van minimaal 8 man, mocht dit net niet lukken maar wil je toch meedoen, meld het bij ons en dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

We hopen natuurlijk dat jullie er dit jaar ook weer bij zijn. We zouden dan ook graag horen van jullie of dit gaat lukken of dat het wellicht helaas niet gaat lukken. Het verder verspreiden van dit bericht om ook andere uit te dagen om een team te vormen en de concurrentie met jullie aan te gaan wordt ook gewaardeerd. Bijgevoegd ook de flyer om het makkelijker te maken informatie te delen met potentiële teamgenoten.

Met vriendelijke groeten,

Comité volksspelen dorpsfeesten Moerstraten