KNVB-onderscheiding voor Rene Bartels

 

Op zondag 26 juni organiseerde FC Moerstraten haar jaarlijkse afsluitdag. Maar liefst 48 voetballers speelden een toernooi met gemengde mini-teams op halve veldjes. Dankzij het mooie weer en een sportieve inzet van alle deelnemers kende het toernooi een spannend verloop.

 

 

 

Hoogtepunt van deze dag was de onderscheiding die KNVB ambassadeur Ben Kannekens uitreikte aan Rene Bartels. Rene zorgt er al 30 jaar voor dat de lijnen op de velden iedere week getrokken worden en verzorgt het consulaat van de vereniging, met name het keuren van de bespeelbaarheid van de velden bij twijfelachtig weer. Rene, die al vanaf de oprichting in 1973 lid is van de club,  werd benoemt tot Lid van Verdienste van de KNVB, de hoogste mogelijke KNVB onderscheiding in het amateurvoetbal. Onder luid applaus kreeg hij de onderscheiding opgespeld. Uiteraard was er een bloemetje voor vriendin Yolande.

De dag werd afgesloten met een gezellige club barbecue.

Klik hier voor fotos