Laatste nieuws van Kindervakantiewerk

Beste ouder, opa, oma of KVW’er,

Ga jij met ons mee naar een onbewoond eiland! Omdat er nog plek over is in het vliegtuig waarmee we op reis zullen gaan, zou het leuk zijn wanneer je jouw neefje/nichtje/vriendje/vriendinnetje/buurmeisje of jongetje mee kan nemen. Hij of zij is de gehele week welkom om met ons mee op reis te gaan. Je hoeft niet in Moerstraten of Heerle te wonen om deel te mogen nemen. Dus opa, oma ook de kleinkinderen zijn van harte welkom.

Het is voor onze crew fijn dat de passagier zich aanmeldt en inschrijft via het inschrijfformulier. Dit kan via onderstaande link.

De inschrijving is definitief wanneer het bedrag is overgemaakt.

We zien je graag maandag 22 augustus 2022. Zorg je dat je goed ingesmeerd bent en je koffer hebt ingepakt? Tot dan! ☀️