Hallo mensen van Moerstraten,

Zondagmiddag 6 november organiseert de StER haar eerste Energiecafé, waar we ook jou graag voor uitnodigen. De bedoeling is dat we vaker zo’n Energiecafé gaan organiseren, steeds met een ander thema, waarbij het Energiecafé bedoeld is om te inspireren, te informeren, te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.  Dus ook om bij te praten over bv. de vorderingen in het verduurzamen van jullie energieverbruik thuis … ; – )

Het thema van het eerste Energiecafé is ‘Hoe bespaar ik op energiekosten?’, inspelend op de actualiteit. We hebben geen plenair programma maar werken met vijf verschillende tafels waaraan op een bepaald onderwerp wordt ingegaan: gratis advies op maat, een voorbeeldwoning, straatacties, warmtepompen, en de StER-organisatie zelf. Waarschijnlijk is er nog een zesde tafel waar een medewerker van De Kring ingaat op hun verduurzamingsmaatregelen. En ook de gemeente heeft aangegeven een tafel te bemannen.

Geïnteresseerden kunnen gratis binnenlopen vanaf 15u tot 17u. Rond 15.30u is er een kort plenair toespraakje, voor degenen die er dan zijn, door wethouder Koenraad en mezelf als voorzitter. Om 18u sluit het Energiecafé. Locatie is het voormalige restaurant Over de Tong van De Kring (Kerkstraat 1, Roosendaal). Op bijgaand plaatje heb ik de ingang van het Energiecafé vanaf de Kerkstraat aangeduid.

Aanmelden is niet verplicht maar wordt wel op prijs gesteld. Hopelijk zien we jou ook op de 6e november?

Verspreiden van deze uitnodiging wordt op prijs gesteld.

Met vriendelijke groet,