Transvertragia winnaar van de publieksprijs en van de jury.

Zaterdag avond 1 juli, was het weer zover, de 35ste editie van de playbackshow tijdens de dorpsfeesten. We hadden dit jaar 11 acts die aangemeld waren, groepen, enkelingen en duo’s

Dus zou het weer een volle avond worden. Met ons nieuwe presentatie koppel Lars en Ilja is de avond goed begonnen. We hebben eerst 3 acts gehad, toen was het tijd om twee iconen te herdenken. We hebben afgelopen jaar afscheid moeten nemen van Ben Bartels en René de Theije. Ben was secretaris van de dorpsfeesten en de playbackshow was zijn kindje. Hij is vanaf het eerste begin bij geweest en heeft elk jaar gezorgd dat het is blijven draaien. René stond elk jaar klaar om van alle optredens een geweldig dvd te maken met alle filmpjes. We gaan ze allebei heel erg missen. Maar weet zeker dat ze bij ons allemaal in ons hart door zullen blijven leven.

Hier na was het tijd voor de rest van alle acts, en zo als we bij ons gewend zijn werd het weer later dan gepland met de prijsuitreiking. We kunnen terug kijken op weer een geweldige leuke avond.

De video’s zijn geplaatst in de volgorde van optredens

voorwoord.

1 Fred & Monica – Tribute to the Olympics.

2 Nederland in beweging.

3 Madonna – La isha bonita (live).

Herdenking Ben en René.

4 Lady Gaga.

5 Transvertragia.

6 Queen – Kind of magic.

7 The new adventure.

8 Karin bloemen – Zuid afrika.

9 Sneeuwwitje en de 7 dwergen.

10 Goldband – Witte was.

11 The Crunchy Chickens – tokkie Serenade.

 

Playbackshow bij Dorpsfeesten Moerstraten brengt ode aan Ben Bartels en René de Theye  (Artikel uit bn destem) premium.