Nieuwjaarsreceptie dorpshuis Parelmoer.

Op zondag 7 januari 2024 vond in Moerstraten weer de jaarlijkse receptie plaats. Deze begon om 14:00 uur en rond 19:00 uur keerden de laatste bezoekers huiswaarts. De receptie werd georganiseerd door verschillende verenigingen en stichtingen en is toegankelijk voor alle inwoners van Moerstraten en omstreken. 

Er was gezorgd voor een hapje en een drankje, werd er live muziek gespeeld door de Heijtrappers en was er een quiz samen gesteld door Angela Veraart met 30 open vragen in 3 ronden. Hieronder waren zowel algemene vragen als sport vragen.

De receptie werd geopend door de voorzitter van dorpshuis Parelmoer, Jan Matthijssen. Hij heette alle gasten welkom en wenste hen een gelukkig en gezond nieuwjaar.

Er is nog even stil gestaan bij het overlijden van Ben Bartels op 01-02-2023. Ben was de drijfveer die de bouw van dorpshuis Parelmoer in Moerstraten mogelijk heeft gemaakt. Ook Jan Verbogt werd bedankt voor zijn inzet als man achter de muntjes. Hij heeft dit vele jaren gedaan maar heeft nu kenbaar gemaakt dat dit zijn laatste keer was. 

 

Jan Verbogt

Klik hier voor de foto’s