Betreft:                      Sponsoring Jeugdactiviteiten

Geachte ondernemer,

Stichting Vastenavond de Mangelpeej Moerstraten is al weer druk bezig met de voorbereidingen voor de viering van carnaval 2024.

Onder het motto ‘WE GAON VUR GOUD’ gaan we weer tal van activiteiten organiseren, waarbij ook dit jaar weer de nadruk zal liggen op de feestelijkheden voor onze jeugd.

Kinderontbijt, optocht, kullekusmiddag en de lampionnenoptocht zijn hiervan onderdeel. Priens Ralph I en gevolg zal hierbij aanwezig zijn.

Ook dit jaar willen wij weer een sponsoractie op touw zetten, waarbij wij proberen bovengenoemde activiteiten een extra stimulans te geven.

Uw financiële hulp kunnen we daarbij goed gebruiken.

U kunt deze activiteiten sponsoren met € 11,– (11 Euro) of een veelvoud van € 11,–, bijvoorbeeld € 22,–, € 33,–, enz

Mocht u interesse hebben onze jeugd extra te verwennen, dan kunt u uw bijdrage storten op rek.nr.: NL05 RABO 012.63.43.241, tnv Stichting Vastenavond Moerstraten.

Graag voor zondag 4 februari, facturatie zal dan volgen

De naam van Uw bedrijf of u als particulier zal dan bij café de Bakker en tijdens Kullekus bekend gemaakt worden op een affiche als extra sponsor jeugdactiviteiten. Wij willen u vragen uw logo of naam te mailen naar: rinivangastel@delta.nl  dan kunnen wij dit verwerken op het affiche.

Mocht u verdere inlichtingen hebben, dan kunt u contact opnemen met penningmeester

Rini van Gastel, telefoonnummer: 06-18563650 of rinivangastel@delta.nl

Gelieve te reageren voor zondag 4 februari.

Wij danken U voor Uw extra sponsoring, mocht u besluiten dit jaar een keertje over te slaan,  dan hebben we daar alle begrip voor.

Laat ons even weten wat uw wens is.

Met vriendelijke groeten

Stichting Vastenavond de Mangelpeej Moerstraten

Jeugdsponsoring Uitnodiging 2024