Voorbereidingen KVW 2019 weer bijna rond

Hallo jongens en meisjes,

 

Inmiddels is de leiding van Kinder Vakantie Werk alweer druk bezig met de organisatie van de KVW week, de allerleukste week in de schoolvakantie! Dit jaar wordt KVW voor de 55e keer georganiseerd. Het thema voor 2019 is:  Op avontuur in Moerwoud. Met koffer en camera gaan we dit jaar op reis naar oerwoud en bossen.

De kampboerderij is vastgelegd en we kunnen al wel verklappen dat jullie dit jaar weer vertrekken naar Oud Gastel. Ook de jongeren zullen volop aan hun trekken komen met de aparte spelonderdelen, zij ondernemen ook dit jaar weer enkele spellen alleen met de groep. Vorig jaar was dit een escape room.

De vrijdag wordt een speciale dag. In de ochtend heeft elke groep zijn eigen programma in de middag gaan we diverse workshops doen. In de avond zullen we de resultaten presenteren aan de ouders.  Het beloofd een spektakel te worden, dus houd deze avond vast vrij in de agenda. Vanaf 17:00 zijn de papa's en mama's welkom om te komen kijken. Na afloop is er gelegenheid om nog gezellig met z'n allen na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Wij hopen alle kinderen van Moerstraten, Heerle  en andere dorpen te zien van maandag 5  tot en met vrijdag  9 augustus 2019. Ook kinderen die niet in deze dorpen wonen of op school zitten mogen meedoen met onze activiteiten. Iedereen is van harte welkom, dus breng je beste vriend- (of vriendin) mee van scouting, hockey, voetbal of wat dan ook en daag ze uit om in Moerstraten deel te nemen aan de het avontuur in het Moerwoud. 

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op.

Groetjes de KVW leiding

 20799451 1942358179339971 4867982922160566650 n

 

 

 

 

Agenda